PovediMe.Info - portal za decu
Ukoliko želite da primate informacije o novim dešavanjima na E-mail, prijavite se OVDE

Nova crtana avantura vile Zvončice

Iz sveta „Petra Pana“ stiže „Zvončica i vila gusarka“, neverovatna avantura o Zarini, pametnoj i ambicioznoj vili čuvarki vilinskog praha koju je začarao plavi vilinski prah i njegove beskrajne mogućnosti. Kad je njene sulude ideje dovedu u nevolju, ona će pobeći iz Doline vila i udružiće se s piratima spletkarošima sa Stene Lobanja koji će je izabrati za kapetana broda. Zvončica i njeni prijatelji moraće da se upuste u epsku avanturu da nađu Zarinu i usput će se boriti s bandom pirata koju predvodi mladić koji poslužuje na brodu po imenu Džejms, koji će uskoro biti poznat pod imenom Kapetan Kuka.

Ovu avanturu i komediju studija "Volt Dizni" režirala je Pegi Holms, a glasove u originalu dali su Tom Hidlstoun, Kristina Hendriks, Mae Vitman, Megan Hilti, Lusi Liu, Raven-Simon, Andželika Hjuston.

"Zarina je veoma znatiželjna, ljubopitljiva i prepuna ideja. Slična je Zvončici po tome što ima široka shvatanja", kaže rediteljka Holms.

Kada je njene sulude ideje dovedu u nevolju, Zarina će pobeći iz Doline vila i udružiti se sa piratima spletkarošima sa Stene Lobanja koji će je izabrati za kapetana broda. Zvončica i njeni prijatelji moraće da se upuste u epsku avanturu da nađu Zarinu. Usput će se boriti sa bandom gusara koju predvodi šarmantni mladić Džejms. On će uskoro biti poznat pod imenom Kapetan Kuka.

 

Izvor: TaramountPovedime.Info
Povedime.Info
Povedime.Info
banner3
Copyright (c) 2016 by PovediMe.info. Crteži: Aca Sretenović, CMS: reSPOT